AcasăOldDelia il iubeste pe “Portofel”

Delia il iubeste pe “Portofel”

In ciuda faptului ca a plecat din apartamentul lui Florin Moldoveanu, iubitul sau, Delia Matache nu a pus niciodata punct relatiei.

Cântareata nu se poate rupe de omul de afaceri, care ii asigura confortul de care are nevoie, in timp ce Florin Moldoveanu nu renunta la ea, pentru ca ar reveni la anonimatul care il caracterizeaza. Persoane din anturajul artistei ne-au marturisit ca Delia si Florin au venit impreuna joi seara intr-un club din Floreasca, unde s-au distrat pâna dimineata. Conform martorilor oculari, cei doi s-au comportat ca un cuplu, cu toate ca locuiesc separat de doua zile. „Nu au fost despartiti niciodata. Florin ii plateste chiria, telefonul si leasingul la masina, care este pe firma lui. Daca se termina relatia, nu ar mai fi suportat el toata cheltuiala“, ne-a povestit o sursa din anturajul Deliei. Prietena artistei ne-a prezentat si doua scenarii privind viitorul cuplului. „Relatia nu o sa poata functiona asa: ori Delia se muta inapoi in apartamentul lui Florin, fac nunta si copii, ori acest pas anticipeaza o despartire“.

*Si Andreea Tivadar a tras foloase*

Relatia Deliei Matache cu Florin Moldoveanu a fost serios afectata de aparitia Andreei Tivadar in viata omului de afaceri. Timp de câteva luni, Florin a avut-o iubita oficiala pe Delia si amanta, pe Andreea. Manechinul a profitat din plin de bunastarea lui Moldoveanu, care i-a oferit cadouri scumpe si i-a pus la dispozitie una dintre masinile lui.

Andreea Romaniuc Archip

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
59 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger